Welcome to TDLS 2021! We have moved online this year and this page should help you with information and navigation tips. Getting Started provides information about getting into the schedule and accessing sessions.
- You must be a registered participant to access the presentations. Use your email address and the password you created to access any of the sessions under Schedule or Schedule at a Glance.
- Forgot your participant password? Use the “Forgot Password” link and follow the instructions.
- Each presentation is hosted on Zoom. Wait for the “Join now!” button to join.
- The schedule is laid out by each day. Use the tabs and filters on the schedule page to refine what you may want to attend.
- OTAN has built in 30-minute breaks between sessions. Please take a few minutes to get away from the screen. 😊
- Lunch is on your own.
Schedule at a Glance
Abstracts of each session are posted on the schedule page. To read full descriptions, select the title to see additional information. (Note: All times are PST.)
Wednesday, March 3, 2021
- General session 1-2:30pm (90 min)
- Sessions (1) 2:45-4:15pm (90 min)
- Networking Opportunity 4:15-5pm (45min)
Thursday, March 4, 2021
- Sessions (2) 8:30-10am (90 min)
- Sessions (3) 10:30am-12pm (90 min)
- Lunch 12-1pm
- Sessions (4) 1-3pm (2 hours)
- Networking Opportunity 3:15-4pm (45min)
Friday, March 5, 2021
- Sessions (5) 8:30-10:00am (90 min)
- Sessions (6) 10:30-12pm (90min)
- Lunch 12-1pm
- Sessions (7) 1-2:30pm (90 min)
- Close General Session/Tech Slam 2:30-3:30pm